top of page

Оплески учням нашої школи, які брали участь у конкурсі "Замість ялинки - зимовий букет", здобули заслужену перемогу і нагороду ІІ ступеня в номінації "Різдвяна казка"!

 

 

 

"Повір в те, що Миколай прийде,

Якщо був ти добрим до людей"

Справжню казку і драйвовий настрій подарували найменші школярики. Учні ласували смачними пакунками, які завантажили на віз Миколаю постійний меценат Степан Степанович Никеруй, Ігор Іванович та Василь Іванович Семаки. Дорогу допомогла показати Войнар Любов Василівна - сільська староста.

З 16. 12. 2019 по 20. 12. 2019 в Підгайчицькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень безпеки життєдіяльності. В рамках тижня було проведено зустріч-тренінг з працівником пожежної частини Бухнаком Б. Я.

Під час цього заходу учні мали змогу послухати не лише цікаву та пізнавальну розповідь, а й потренуватись у швидкому реагуванні на випадки пожежі, скористатись евакуаційними виходами, вміти користуватись вогнегасниками. Щасливих та безпечних Вам канікул, любі діти, веселих Новорічно — Різдвяних свят!

Доброго вечора усім!

І ще один крок зроблено до покращення харчування наших діточок!

P.S. Було цікаво та пізнавально!

Невдовзі завершиться перший семестр. Наша школа тепла, привітна і по-домашньому затишна. І сьогодні ми з великою приємністю хочемо подякувати тим людям, які щиро долучилися до створення такої атмосфери. Це майстер Кобеля Микола, який здійснював ремонт одного з класів початкової школи. Більш, ніж людяність проявила ця людина, з любов’ю та професійно виконавши ремонтні роботи. Щира вдячність і Габурі Василю – підприємцю, який зробив меблі для четвертого класу. Велика вдячність Теребовлянській громаді за кошти, виділені на закупівлю матеріалів. Не обійшлося, звичайно, без фінансової підтримки батьківської громадськості, приватних підприємців Симака Ігоря Івановича та Бугая Юрія Дмитровича, старости села Войнар Люби Василівни та директора школи Родь Марії Петрівни. Педагогічний коллектив та технічний персонал школи також вболівають та не лишаються осторонь покращення матеріальної бази. До ремонту долучились вчителі Міхневич Василь Михайлович та Білеуш Сергій Іванович, колишній учень школи Ступень Володимир Володимирович, батько учнів школи Феськів Володимир Петрович.

Шановні доброчинці, нехай сторицею воздасться Вам добро!

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят маємо за честь заслати Вам найщиріші привітання та слова вдячності за Вашу працю та жертовність. Зичимо Вам і Вашим родинам доброго здоров’я, людської шани, достатку та злагоди. Нехай Всевишній зішле Вам свою милість і Божу благодать на многії і многії літа!!!

З повагою педагогічний та учнівський колективи

Підгайчицької ЗОШ І-ІІ ступенів

І знову на нашій кухні смакота, приготовлена Г.М. Романчак, за рецептом шеф-кухара Євгена Клопотенка

День, коли дитина вперше переступає поріг школи, відкриває своїми маленькими ручками двері у широкий світ науки, потрапляє у нову незнану їй доти Країну Знань. І, мабуть, тому той день 1 вересня був у нас таким хвилюючим, незвичним.

Дуже швидко біжить час…

Минуло вже цілих 100 днів шкільного життя наших першокласників. Перші 100 днів нового, важкого, напруженного та надзвичайно цікавого шкільного життя. Тож сьогодні ми запросили батьків, друзів та вчителів, щоб разом весело і завзято відсвяткувати цю дату — 100 днів у школі.

Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом і важливим ритуальним предметом. Це невід’ємна частина української культурної спадщини.Однак й нині хустка не втратила своєї актуальності.

Україночки нашої школи підтримують народні традиції і долучаються до флешмобу "Зроби фото з хусткою" #фотовукраїнськійхустці

До нас завітала зима!

Атмосферу зимового дива створили учні 7 класу зі своїм класним керівником І.Г. Палюх

Ідемо в ногу з часом!

Методика шеф-кухара Євгена Вікторовича Клопотенка не оминула і нашу школу. Насолоджуємось смачними обідами, приготовленими кухарем Г.М. Романчак.

А у вас на кухні пахне вітром перемін?

Смачного!!!

Урок-тренінг "Друзі з особливими потребами".

Поруч з нами живуть і навчаються діти з особливими потребами. Це хлопчики або дівчатка, які мають слабке здоров’я, погано бачать і чують чи пересуваються в інвалідному візку. Тільки ми рідко зустрічаємося з ними, тому що вони часто обирають життя у чотирьох стінах. Як ви гадаєте, чому вони це роблять? Можливо, у них немає друзів, вони соромляться, їм складно вибратися надвір, бо немає пристосованих для візків сходів, тротуарів, громадського транспорту.

Отож, метою уроку-тренінгу було пояснити дітям у доступній формі проблеми та потреби таких дітей, навчити їх з розумінням ставитись до них і уміти будувати відносини на основі толерантності та рівноправності.

Ми повинні усвідомлювати, що люди з обмеженими можливостями можуть реалізовувати найсміливіші плани.

Час невблаганний. Місяці за місяцями, роки за роками відпливають у небуття. Тільки пам’ять назавжди залишається з нами. То ж пом’янемо сьогодні тих великомучеників нашої тяжкої історії – мільйони українських селян, жертв небаченого в історії людської цивілізації голодомору....

Зроніть сльозу. Бо ми не мали сліз.

Заплачте разом, а не наодинці.

Зроніть сльозу за тими, хто не зріс,

Що мали зватись гордо — українці...

Шановна Маріє Петрівно!

Учні та працівники школи щиро вітають Вас з Днем народження !!!

Ми раді працювати під Вашим керівництвом і хочемо побажати Вам життєвих сил, успіхів у справах і оптимізму, який дозволив би бачити навіть самі похмурі речі у світлих тонах.

Хай будуть з Вами здоров'я та сила,

Хай доля буде ласкава і щира!

Щоб ніколи не знали Ви втоми!

Хай мир і злагода будуть у домі,

Хай Господь дарує надію й тепло

На довгі літа, на щастя й добро!

Стежками історії : Відвідини п'ятикласниками Музею афганської слави

"Небезпечна дифтерія. Як боротись з пневмонією і діабетом?" Бесіда з лікарем сімейної медицини Марушевським М.П.

​​День писемності: Знайомимось з ураїнським правописом по-новому

«Життя – це рух, рух – це спорт»

Саме під таким девізом пройшли шкільні змагання.

Тиждень БЖ у школі.

Частим шкільним гостем і взірцем для наслідування є працівник МНС Бухнак Богдан Ярославович.

Грає осінь кольорова,

Пахнуть груші, сливи,

Усміхається Покрова

До дітей щасливих.

Патріотичний дух та хороший настрій подарували глядачам школярі та вчителі, церковний хор, працівники ЦКіДу.

Сімейна школа – праця нелегка,

Це вияв волі, мудрості, терпіння,

Дитина – це стеблиночка слабка.

Укріплюймо всі гілочки і коріння!

Під таким девізом пройшли загальношкільні збори в Підгайчицькій ЗОШ І-ІІ ступенів, на яких жваво обговорено та прийнято рішення по питаннях:

1. Про організований початок 2019/2020 н. р. та нововведення в школах України.

2. Адаптація другокласників в НУШ, та перші кроки першокласників.

3. Про використання коштів та підготовку школи до нового навчального року.

4. Про безпеку життєдіяльності дітей.

5. Про організацію харчування учнів.

6. Різне.

Також у дружній, теплій атмосфері відбулось засідання ради школи, на якій педагоги спільно з батьками і учнями обговорювали питання навчання і виховання дітей, шляхи зміцнення матеріальної бази школи задля підвищення якості освітнього процесу.

Дякуємо батькам за співпрацю!

Відбулась зустріч із юристом Букатою Д.В.

Відбулась неперевершена зустріч із юристом який затамував подих усіх дітей. Діти із цікавістю слухали його розповіді із реального життя.

Учні 5-9 класів прослухали лекцію, як потрібно себе поводити при виникненні проблем з правоохоронними органами. У форматі інтерактивної бесіди учні отримали корисну інформацію про правопорушення, відповідальність за їх скоєння, розпізнання та протидію цькуванню.Також не оминули проблему сучасності - булінгу.

Відбулась зустріч із юристом Букатою Д.В.

Відбулась неперевершена зустріч із юристом який затамував подих усіх дітей. Діти із цікавістю слухали його розповіді із реального життя.

Учні 5-9 класів прослухали лекцію, як потрібно себе поводити при виникненні проблем з правоохоронними органами. У форматі інтерактивної бесіди учні отримали корисну інформацію про правопорушення, відповідальність за їх скоєння, розпізнання та протидію цькуванню.Також не оминули проблему сучасності - булінгу.

Підгірянський замок - історія поруч з нами (в рамках проекту " Видатні пам'ятки історії нашого краю"). Не могли оминути могилу нашого земляка, воїна АТО Миколи Манька-Шевченка.

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаємо вас зі святом останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Нашим юним друзям - школярам ми бажаємо продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!

Дорогі четвертокласники, ви влаштували бал,

останній бал - зі школою початковою прощання.

Нехай летить ця пісня в небеса,

І вальс кружляє юності життя.

Перший випускний вечір - це завжди хвилююча і одночасно святкова подія для всіх. Можна відчути себе по-справжньому дорослими і впевненими учнями!

Нехай попереду ще багато років навчання, а сьогодні можна відпочити і порадіти своїм першим успіхам, досягненням.

Друзі, приймайте наші найщиріші вітання і намагайтеся бути найкращими учнями школи!

Перший випускний вечір - це завжди хвилююча і одночасно святкова подія для всіх. Можна відчути себе по-справжньому дорослими і впевненими учнями!

Нехай попереду ще багато років навчання, а сьогодні можна відпочити і порадіти своїм першим успіхам, досягненням.

Друзі, приймайте наші найщиріші вітання і намагайтеся бути найкращими учнями школи!

Травневий підсумок учнівських досягнень. Гордимося нашими учнями та їхніми успіхами! Завтра продзвенить останній дзвінок, який покличе вас, друзі, на канікули. Гарного всім відпочинку! До зустрічі у новому навчальному році!

І знову запалала шкільна ватра! Вона зібрала навколо себе усю шкільну родину.Завдяки творчій ініціативі президента школи Віки Папури та міністру відпочинку і дозвілля Віки Фенц були проведені цікаві конкурси та змагання, у яких були залучені усі учні школи та вчителі. А чи є щось смачніше за печену картоплю? Свято шкільної ватри принесло багато позитивних емоцій, гарний настрій і незабутні враження! Шкільна родина до літніх канікул готова!

Продовжуємо працювати над проектом " Видатні пам'ятки історії нашого краю". Екскурсія в Кам'янець-Подільський.

23 травня в Україні відзначають День героїв. Вшановують українських вояків, які боролись за волю українського народу, - козаків, повстанців, українських січових стрільців, вояків армії УНР, УПА та діячів ОУН. Щороку учні нашої школи відвідують могилу нашого земляка, воїна АТО, який віддав своє молоде життя за мир в нашій країні, - Віктора Семчука. Слава Україні! Героям слава!

Цікава і змістовна зустріч із сімейним лікарем Марщевським Михайлом Петровичем. Тема - "Профілактика захворювання на кір".

"Мені сорочку мама вишивала..."

12 травня 2019 року у Підгайчицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори. На порядку денному розглядалися питання про закінчення навчального року , підготовку та проведення ДПА; про проведення ремонту та використання шкільного фонду.

Директор школи М.П.Родь відзначила переможців районних олімпіад та конкурсів, кращих учнів школи.

Марія Петрівна приділила увагу питанню безпеки життєдіяльності дітей та їх оздоровленню в період літніх канікул. Здорова дитина – щастя для батьків, тож прохання для батьків – створити дітям умови для повноцінного відпочинку улітку. Збори пройшли, як завжди, у дружній, щирій і невимушеній атмосфері.

Адміністрація школи і педагогічний колектив вдячні батькам за взаєморозуміння і підтримку.

Квітневий підсумок учнівських досягнень. Успіхами потішили: Колцун Аліна (4кл.), Папура Олена (5кл.), Салій Катерина та Шиманський Олег (6кл.), Папура Вікторія (8кл.)

Учітеся, брати мої!

Думайте, читайте,

І чужому научайтесь,

Свого не цурайтесь…

Місяць березень належить споминам про найбільшого українського генія, поета Тараса Шевченка. Всюди, де лишень живуть українці, згадують у березні свого пророка...

Шевченкове свято стало традиційним і у нашій школі . З нагоди святкування 205 річниці від дня народження Тараса Шевченка з уст школярів звучали Шевченкові поезії , балади та уривки з поем. Також учні виконували сучасні пісні про поета . Вчителі та їхні вихованці впевнені : доки звучатиме Шевченкове слово – бути Україні, бути українській нації!

Наші вітання переможцям ІІ етапу Всеукраїнської учнівської районної олімпіади з математики - Олександру Когуту (учню 7 класу) та Катерині Салій (учениці 6 класу) за зайняті ІІ та ІІІ місця. Так тримати!!!

Вітаємо ученицю 4 класу Колцун Аліну та ученицю 6 класу Салій Катерину , які протягом місяця отримували лише високі бали, і як нагорода - грошова премія від директора. А також вітаємо Папуру Вікторію - ученицю 8 класу, Шиманського Олега і Гумницького Владислава - учнів 6 класу , Вербовецьку Уляну - ученицю 5 класу, які за підсумками семестрового оцінювання досягли високих результатів у навчанні та отримали подарунки.

Свято Миколая - найсвітліше і найрадісніше свято усіх християн. Адже кожен - малий чи дорослий - сподівається на маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Ось і наші школярі дочекались приходу святого Миколая. Правда сталася прикрість: Миколая викрала лісова нечисть. А щоб завітав святий на свято, учні мали здолати певні перешкоди. До пошуку Миколая залучились сніжинки,ангелята, Нічка зі своїми зірочками, лісові звірята, Білосніжка з гномиками, інопланетяни, українські козаки. Казкові герої навіть зустрілися з лісовими розбійниками, долаючи шлях до Миколая. Нарешті всі завдання виконано. Лісова нечисть покаялась. Святий Миколай з дарунками завітав на свято!

P.s. Щиро дякуємо за співпрацю працівникам Центру культури і дозвілля, батькам і учням.

Участь школярів у Міжнародній грі зі світової літератури "Sunflower - 2018"

Учні нашої школи приймали участь у дитячому ранку "Це слово співуче - криниця, дзвінкої води холодок", який відбувся у Центрі КіД с. Підгайчики.

bottom of page